To nije sve...

Imamo još mnogo za ponuditi :

To nije sve...

Imamo još mnogo za ponuditi :

Naš proces razvijanja Web Stranica, Aplikacija i Brandinga

Odvija se u nekoliko faza :

SEO optimizacija

Studis tim stručnjaka za svakog klijenta osmišljava posebnu i ciljanu SEO strategiju, specifičnu i različitu za svako poslovanje sukladno Vašim željama i idejama. Optimizacija je dugoročan proces koji donosi rezultate nakon određenog vremenskog razdoblja, ovisno o kombinaciji i spletu brojnih unutarnjih i vanjskih faktora. Prvi rezultati mogu se očekivati već nakon mjesec dana.

Na neke faktore se može utjecati, dok su neki posljedica promjena koje provode tražilice, za koje je potrebno vrijeme da se implementiraju. Potrebno je određeno vrijeme da Google indeksira Vašu stranicu i optimizaciju koja se radi na njoj i ocijeni ju kao kvalitetnu stranicu po svim svojim parametrima i algoritmima, nakon čega ju može nagraditi visokom i kvalitetnom pozicijom.

Cijena izrade može varirati i ovisi o broju stranica, načinu izrade stranica, broju ključnih riječi i naravno o jačini vaše konkurencije. Znanje i iskustvo Studis tima dovest će Vas na optimalnu i vidljivu poziciju, koja će podignuti Vaše poslovanje na novu razinu!
Osnovni SEO koraci:
  • dogovor oko ciljeva
  • analiza Vaše Web stranice i konkurencije
  • određivanje ključne riječi i fokusa rada
  • izrada plana aktivnosti rada na mjesečnoj bazi
  • odabir kvalitetnih tematskih domena i kanala promocije
  • svakodnevno upravljanje vanjskim poveznicama
  • kreiranje sadržaja i članaka i njihovo plasiranje na webu
  • praćenje kretanja u pozicijama
  • izrada mjesečnog izvještaja
  • dovođenje na optimalnu poziciju na internet tražilicama
Ukoliko trebate nekoga da vaše želje, ideje i zamisli pretvori u web stranicu kao vašu online prezentaciju, onda zasigurno možete računati na nas jer želimo biti vaš saputnik u vašoj promociji na internetu u kojoj će vaš brend doživjeti uspjeh.

Saslušat ćemo vaše zamisli, napraviti analizu, kreirati plan te dizajnirati i razviti vašu novu web stranicu uz ponudu održavanja i nadogradnje, pokušat ćemo biti dio vašeg tima koji će pored vizije i kreativnih ideja biti posvećen vama.

Kada govorimo o dizajniranju web stranice, ne radi se samo o postavljanju teksta i fotografija na neku zakupljenu temu, već na cjelokupan proces dizajniranja, programiranja i optimizacije vaše stranice. Naravno, sve web stranice koje radimo su sa responsive dizajnom koji je prilagođen za sve veličine ekrana ne narušavajući tako vizuelni identitet stranice.

Cilj našeg rada i sam pristup klijentima je da sa vama ostvarimo dugoročnu saradnju kroz kreiranje kompletnih rješenja uz koje ćete zadovoljiti sve svoje potrebe iz domena web-a.

Dugogodišnje iskustvo u dizajniranju i korištenje najnaprednijih dizajnerskih alata i software-a pri kreiranju vizuala iz domena grafičkog dizajna, te projekti koji su iza nas, naša su garancija da vam možemo pomoći u kreiranju i pretvaranju vaših marketinških ideja u uspješan projekat.

Svu svoju kreativnost, ideje i rješenja visoke kvalitete koja već imamo spremna u našoj ponudi možemo prilagoditi vašim potrebama i učiniti ih pristupačnim i usmjerenim za postizanje vaših marketinških ciljeva.

U nastavku naša ponuda iz oblasti grafičkog dizajna:
Logotip Banner Billboard Plakat Letak (flayer) Vizitke Brošure Memorandumi Katalozi Ambalaže…

Katalozi

Ambalaže

Za web stranice koje kreiramo obezbjedili smo i veoma brze hosting servere kako bismo odgovorili i na najzahtjevnije zahtjeve korisnika u vidu brzine učitavanja stranica, broja posjeta, dostupnosti stranice i drugih parametara koji su u datom momentu korisniku bitni. Za servere je takođe obezbjeđena profesionalna tehnička podrška koja u svakom momentu prati promjene na serverima i u slučaju bilo kakvih problema reaguje.

Kako bismo kompletirali našu ponudu nudimo takođe i registraciju svih vrsta domena. Domenu registrujemo na ime klijenta tako da klijent ima potpunu kontrolu nad vlasništvom domene. Iznimka je slučaj kada klijent zahtjeva drugačije, pa nudimo i druge mogućnosti registracije zbog zadovoljenja želja klijenta.


Digitalni marketing

 

Digitalni marketing u posljednjih je nekoliko godina nadvladao sve tradicionalne oblike marketinga. Digitalno oglašavanje postalo je temelj uspješnog biznisa jer danas svi koriste računare, pametne telefone i internet.

 

Zašto je digitalni marketing važan?

✓ Svi potencijalni klijenti i kupci su on-line

✓ Detaljna statistika i prijedlozi za optimizaciju budžeta

✓ Oglašavanje na više različitih kanala digitalne komunikacije

✓ Velike uštede u budžetu za marketing

✓ Podizanje efikasnosti oglasa

✓ Mogućnost preciznog targetiranja klijenata

mrkting

Dodatne informacije o digitalnom marketingu

Digitalni marketing obuhvaća vrlo širok spektar usluga koje se provode na digitalnim kanalima, a čija je zadaća privlačenje novih klijenata uz što manje troškove i što bolje poslovne rezultate. Možemo slobodno reći kako je u razvijenom dijelu svijetu jako teško pronaći osobu koja ne koristi pametni telefon ili računar i koja nema pristup internetu. Danas je internet postao središnje mjesto za druženje, za komunikaciju, za razmjenjivanje iskustva, za informiranje, za kupovinu, za educiranje, itd. Sve počinje i završava na internetu. Zbog toga, svako ulaganje u digitalni marketing jest pametna odluka koja vam može donijeti fantastične poslovne rezultate.

Facebook

Facebook je najveća društvena mreža na svijetu koju mjesečno aktivno koristi više od 2 milijarde korisnika – potencijalnih klijenata. Ulaganja u Facebook marketing ne moraju biti velika, a za najbolje rezultate potrebno je stvarati kvalitetan, edukativan i zabavan sadržaj kojeg je moguće optimizirati do najsitnijih detalja zahvaljujući sjajnom sistemu oglašavanja.

Google AdWords

Google AdWords je Google-ov sistem oglašavanja koji donosi izrazito kvalitetne klijente, s obzirom na to da je oglašavanje fokusirano na pretraživanje striktnih pojmova na web tražilici.

Instagram

Instagram je društvena mreža novijeg doba čiji je sadržaj fokusiran na fotografije, ali i video materijale. Instagram trenutno ostvaruje sjajne rezultate na području promocije, a podaci pokazuju kako se radi o najbrže rastućoj društvenoj mreži na svijetu.

YouTube

YouTube je video servis koji vam omogućava maksimalno izražavanje kreativnosti putem stvaranja zabavnih video materijala. Zbog svojih mnogobrojnih specifičnosti, YouTube može donijeti mnoštvo klijenata uz ulaganja u snimanje i editiranje video sadržaja.

LinkedIn

LinkedIn je društvena mreža namijenjena poslovnim korisnicima, što znači da se na njoj okupljaju isključivo ljudi koji traže ili nude neke poslovne usluge. Fantastična je za promoviranje aktivnosti vašeg brenda jer su korisnici orijentisani ka vašem biznisu i uslugama koje nudite.

Ostvarite super rezultate uz digitalni marketing Ako želite odabrati ispravnu marketing strategiju za svoj biznis, onda je digitalni marketing ono što tražite. Naime, digitalno oglašavanje jest budućnost marketinga i što se prije ukrcajte u taj ‘voz’, prije ćete steći pogodnosti digitalnog oglašavanja. Nemojte propustiti sjajnu priliku – popunite obrazac ispod teksta i angažirajte nas da svojim znanjem i iskustvom pomognemo rastu vašeg biznisa.

Softwerske licence

Microsoft

Adobe

Autodesk

Corel

Smart TechnologiesOsigurajte siguran i kvalitetan rad vašeg računara uz siguran i licenciran software od mnogih svjetskih firmi, Microsoft, Adobe su samo neka od imena s čijim software-om raspolaže naša kompanija. Zlatni smo zastupnik mnogih kompanija i jedan od većih re-sellera u BIH. U svojoj ponudi imamo Microsoft pakete poput Office-a, Windowsa ... od Adobe-a raspolažemo sa Adobe Creative cloudom .

Top