GRAĐEVINARSTVO

MOLERAJ

Molerski radovi su veoma važan faktor i segment uređenja određenog prostora. Važnost molerskih radova ogleda se i u tome da oni imaju ključnu ulogu prilikom izvođenja završnih radova na objektu u građevinarstvu, najviše iz razloga što boje utiču na sam izgled objekta ili ambijenta, jer su boje ono sto prvo primjeti oko posmatrača. Želite li kvalitetan moleraj onda je potrebno puno više od klasičnog premazivanja zidova novom bojom.

Molerski radovi nisu samo krečenje zidova, već tu spada čitav niz poslova koje “TST” može da obavi za Vas a to su gletovanje, krečenje, farbanje stolarije, radijatora, ograde, skidanje i lijepljenje tapeta te obrada špaletni nakon ugradnje PVC-a. Svi ti radovi su naša briga, uradićemo ih za Vas po povoljnim cijenama, kvalitetno, efikasno i čisto. Bojom oživljavamo prostor, oplemenjujemo ga, dokorišemo, naglašavamo prostornost, činimo da izgleda toplije te samom prostoru dajemo novu dimenziju. Zahvaljujući bogatom izboru materijala i boja, granice ne postoje, Vaše je samo da zaželite, ostalo je na nama.

GIPSANI RADOVI

Gipsani radovi, koje za Vas može izvršiti firma “TST”, sa sigurnošću možemo reći da će biti sprovedeni uz visok nivo profesionalizma, pedantno, brzo, efikasno a sve to uz poštivanje svjetskih standarda suhe gradnje. Suha gradnja gipsanim elementima omogućava Vam da potpuno individualno kreirate Vaš enterijer, zbog velike plastičnosti materijala i bezbrojnih mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta gips elemenata.

U slučaju da su Vam potrebni radovi na adaptaciji životnog i radnog prostora, pregradnih zidova, spuštenih plafona, gipsani radovi “TST” će prema Vašim idejama, željama i zahtjevima osmisliti najbolje rješenje za Vaš prostor. Nakon što izrazite Vaše želje i ideje firma “TST” odmah pristupa radovima bez odlaganja, što garantuje završetak započetih radova u najkraćem mogućem roku, uz maximalan kvalitet. Kvalitetnim izvođenjem se postiže odlična toplotna i zvučna izolacija, a prostorije su odmah useljive.

TRANSPORT

Vođeni potrebama svojih klijenata imamo i vlastiti vozni park putem kojeg realiziramo ugovoreni transport. O prevozu sirovina i materijala do mjesta na kome se izvode radovi više ne morate da brinete Vi, jer firma “TST” to radi za Vas u sklopu angažmana.

Vlastitim transportnim sredstvima vršimo prevoz materijala potrebnih za izvršenje poslova koji su predmet našeg rada, a sve to zbog efikasnijeg zadovoljenja potreba korisnika naših usluga što je konačni cilj firme.