Autodesk, Inc. (NASDAQ: ADSK) jeste američka multinacionalna korporacija, fokusirana na proizvodnju softvera za dizajniranje u 2D i 3D, koji se koristi u arhitekturi, inženjerstvu, građevinarstvu, proizvodnji, medijima i zabavi. Autodesk je osnovan 1982.[1] od strane John Walker-a, koautora ranih verzija najpoznatijeg CAD proizvoda ove kompanije, AutoCAD-a,[2] kao i dvanaest drugih. Sjedište korporacije je u gradu San Rafael, Kalifornija.

Autodesk AutoCAD LT 2017 1-godišnji najam s naprednom podrškom


Licenca je namijenjena za jednog korisnika unutar tvrtke.

AutoCAD LT je alat koji je namijenjen korisnicima kojima su potrebni 2D tehnički nacrti i skice.

U potpunosti je kompatibilan s punom verzijom AutoCAD-a, uz uključenu podršku za izvorni DWG zapis. AutoCAD LT nema mogućnost 3D modeliranja i vizualizacije, nadogradnje aplikacijama, kao ni rada s rasterskim slikama.

Idealan je za voditelje projekata za reviziju i nadzor procesa projektiranja.
Autodesk AutoCAD 2017 Commercial New SLM 1-godišnji najam s osnovnom podrškom


Licenca je namijenjena za jednog korisnika unutar tvrtke.

AutoCAD 2017 je jedan od vodećih 2D i 3D softvera za crtanje, dizajniranje i oblikovanje putem moćnih i fleksibilnih alata. Novi i prošireni radni procesi nude sve potrebne funkcije za izradu kompleksnih projekata: crtanje, modeliranje, korekcije, ispis, izmjena datoteka i puno više.

Omogućena je nadogradnja specifičnim aplikacijima kako bi zadovoljio specifične potrebe pojedinih struka. Uz standardnu podršku za DWG format, AutoCAD također podržava i brojne programske jezike (AutoLisp, VisualLisp, VBA, NET, C++).
Top