To nije sve...

Imamo još mnogo za ponuditi :

To nije sve...

Imamo još mnogo za ponuditi :

Naš proces razvijanja Web Stranica, Aplikacija i Brandinga

Odvija se u nekoliko faza :

Izrada web stranica


Treba vam kvalitetna web stranica koja će privlačiti nove klijente? Web stranica danas više nije dodatak poslovanju, već je kvalitetna web stranica osnovni kanal za uspješno dovođenje novih klijenata. Stručnjaci kažu: “biznis koji nema web stranicu, kao da ni ne postoji”. Šta još čekate? Vrijeme je da napravite svoju web stranicu i osigurate nove klijente i uspješnu saradnju.

Zašto je web stranica temelj uspješnog biznisa?
✔ Prezentira klijentima vaše poslovne mogućnosti
✔ Osigurava potrebne kontakt podatke
✔ Služi uspješnom brendiranju vašeg biznisa
✔ Povećava mogućnost rasta biznisa
✔ Ulijeva povjerenje klijenata u vaš biznis
✔ Besplatni marketing kanal
✔ Omogućava educiranje potencijalnih klijenata
✔ Ukazuje na potrebu za stalnim napredovanjem


Marketing na društvenim mrežama

Facebook oglašavanje

Želite uz Facebook oglašavanje stići do liderske pozicije na tržištu?
Facebook je postao glavni kanal promocije brendova na tržištu. Vrijeme je da i vi iskoristite prednosti koje Facebook oglašavanje nudi i privučete mnoštvo novih klijenata uz optimalna ulaganja.
Facebook je najpopularnija društvena mreža na svijetu s više od 2.2 milijardi aktivnih korisnika mjesečno.
Kreiranje kreativnog, edukativnog i sveobuhvatnog sadržaja za Facebook stranicu trebao bi biti prioritet svakog brenda koji želi privući nove klijente putem Facebooka


Zašto je važno kvalitetno upravljati Facebook stranicom?


✔ Efikasan sadržaj privlači pažnju klijenata

✔ Bolja komunikacija s klijentima

✔ Više od 2 milijona korisnika u Bosni i Hercegovini

✔ Izgradnja povjerenja potencijalnih klijenata

✔ Kvalitetno prezentiranje brenda

✔ Pristup do više od 2.2 milijardi korisnika

✔ Izražavanje kreativnosti kroz zabavan sadržaj

mrkting

Da bi vaš biznis uspješno gradio put Facebook promocije, kreiranje kvalitetnog sadržaja primarni je zadatak brenda. Facebook stranica sjajan je alat za privlačenje novih klijenata, ali samo onda kada se koristi na na strateški način u svrhu ispunjenja vaših ciljeva.

Google oglašavanje

Želite uz Google AdWords oglašavanje privući nove super klijente?
Google web tražilica svakog dana ima više od 3.5 milijardi pretraga korisnika. Iskoristite Google AdWords oglašavanjei budite na vrhu Google pretraga i osigurajte nove klijente vašem biznisu.
Cilj oglašavanja putem Googla je upoznati potencijalne kupce, koji znaju što tačno žele i spremni su to kupiti, s vama i vašim uslugama ili proizvodima. Oglašavanje putem Google-a uključuje oglašavanje na tražilici, portalima, G-mailu i na YouTube-u.


Zašto odabrati Google AdWords oglašavanje?


✔ PRISTUP DO VIŠE OD 3.5 MILIJARDI KORISNIKA

✔ CILJANI I KVALITETNI POTENCIJALNI KLIJENTI

✔ JEDNOSTAVNO SAVLADAVANJE KONKURENCIJE

✔ BOGATA STATISTIKA I MOGUĆNOST OPTIMIZACIJE

✔ POZICIONIRANJE NA VRH GOOGLE TRAŽILICE

✔ FUNKCIONALNO PLANIRANJE BUDŽETA

✔ PLASIRANJE OGLASA SAMO ZAINTERESIRANIM KORISNICIMA

mrkting

Čovjek koji zaustavi oglašavanje da bi uštedio novac je poput čovjeka koji zaustavi sat da bi uštedio vrijeme.

Marketing edukacija

Želite naučiti kako pokrenuti i optimizirati oglase na digitalnim kanalima?
Stručnjaci za digitalni marketing vrlo su traženi na tržištu, stoga se sve veći broj ljudi odlučuje na edukaciju u tom području. Ako želite naučiti kako upravljati oglasima na Facebooku, kako pokrenuti uspješnu AdWords kampanju ili kako stvarati sadržaj prema SEO pravilima – na pravome ste mjestu.

Zašto se educirati u području digitalnog marketinga?


✔ JEDNO OD NAJPOŽELJNIJIH ZANIMANJA DANAŠNJICE
✔ LAKO I BRZO NAPREDOVANJE U KARIJERI
✔ PRAĆENJE NAJNOVIJIH TRENDOVA IZ SVIJETA MARKETINGA
✔ VELIKA POTREBA STRUČNJACIMA ZA DIGITALNI MARKETING
✔ JEDNOSTAVAN PRONALAZAK POSLA
✔ OSTVARIVANJE VELIKIH IDEJA UZ MALI BUDŽET
✔ GLOBALNO TRŽIŠTE DOSTUPNO JEDNIM KLIKOM

1

Ako želite unaprijediti svoju poslovnu karijeru, ulaganje u edukaciju u području digitalnog marketinga je super ideja za vas. Naša marketing edukacija pružit će vam mnoštvo korisnih i primjenjivih informacija, koje će vam otvoriti vrata karijere u digitalnom marketingu. Ne čekajte čudo u vašoj karijeri, popunite polja ispod teksta i skupite znanje koje vam treba ako želite uspjeh u poslovnom svijetu.

Grafički dizajn

BUDITE PREPOZNATILJIVI NA TRŽIŠTU
Dizajn povećava vrijednost, motiviše potencijalne korisnike, stvara prepoznatljivost brenda i utiče na dojam javnosti o kompaniji, njenim uslugama ili proizvodima. Dizajnom se komunicira identitet, djelatnost i profil, dizajn govori šta se prezentuje i promoviše, stvara se interesovanje, razvija sklonost, uvjerava...
Zajedno sa poslovnom strategijom i marketinškim planom, vizualni identitet pomoći će boljoj percepciji vrijednosti Vaše kompanije, kod Vaših kupaca. Cilj je biti drugačiji od ostalih, prepoznatljiv i prezentovati se u svakom trenutku.
Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i grafički dizajn koji mijenja tok poslovanja naših klijenata.

Katalozi

Ambalaže

Za web stranice koje kreiramo obezbjedili smo i veoma brze hosting servere kako bismo odgovorili i na najzahtjevnije zahtjeve korisnika u vidu brzine učitavanja stranica, broja posjeta, dostupnosti stranice i drugih parametara koji su u datom momentu korisniku bitni. Za servere je takođe obezbjeđena profesionalna tehnička podrška koja u svakom momentu prati promjene na serverima i u slučaju bilo kakvih problema reaguje.

Kako bismo kompletirali našu ponudu nudimo takođe i registraciju svih vrsta domena. Domenu registrujemo na ime klijenta tako da klijent ima potpunu kontrolu nad vlasništvom domene. Iznimka je slučaj kada klijent zahtjeva drugačije, pa nudimo i druge mogućnosti registracije zbog zadovoljenja želja klijenta.


Softwerske licence

Microsoft

Adobe

Autodesk

Corel

Smart TechnologiesOsigurajte siguran i kvalitetan rad vašeg računara uz siguran i licenciran software od mnogih svjetskih firmi, Microsoft, Adobe su samo neka od imena s čijim software-om raspolaže naša kompanija. Zlatni smo zastupnik mnogih kompanija i jedan od većih re-sellera u BIH. U svojoj ponudi imamo Microsoft pakete poput Office-a, Windowsa ... od Adobe-a raspolažemo sa Adobe Creative cloudom .

Top